keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Meikkipussin sisältöKauneudesta seuraavaksi. Olen erittäin herkkä hipiäinen niinkuin edellisestä puhdistustuotepostauksesta kävi ilmi. Teini-iässä olin punkrokkari, jolla oli kaiken maailman pakkelit yhtä aikaa kasvoilla. Vasta nyt ymmärrän, että liiallisesta meikkamisesta ja huonosta puhdistuksesta on vain haittaa.

Nykyisin käytän vain CC-voidetta meikkivoiteena  ja hiukan säväyttävää päivävoidetta korostukseen (=contouring). Luonnollisen meikkini kruunaa poskipuna ja ripsiväri. Tämä meikki ei vie aikaa kuin 10 minuuttia. Jos haluan tehdä meikistäni juhlavamman, laitan vain mustat rajaukset ja hiukan glitteriä luomille. Juhlameikki valmis!
Meikkivoiteena käytän Lumenen CC-voidetta. Kevyt mutta peittää tarpeeksi vaikka väsymyksen ja ihon pienet virheet. Riittoisa tuubi kohtuullisella hinnalla.

Korostukseen käytän myös Lumenea. Löysin tämän viime kesänä ja ihastuin! Kevyt voide, joka on helppo levittää. Eikä kiillä kasvoilla ja korostaa kesän rusketusta. Hinta on tällä tuotteella hiukan kalliimpi mutta tuubi on onneksi riittoisa. 
Ripsivärin alla käytän valkoista mascaraa. joka suojaa ripsiäni ripsiväriltä. Urban Decayn Subversion on tähän loistava tuote! Subversion myös erottelee ripseni käauniiksi kaareksi jolloin mascara on helpompi levittää.

Mascarana käytän Maybellinen Lash Sensationalia. Loistava tuote, joka pidentää ja tuuhentaa ripsiäni. Tämä mascara jämähtää ripsiin kiinni todella hyvin eli ei siis valu pois rankoissa treeneissä. Kiitos vinkistä Alexa Dagmarille, joka suositteli tätä blogissaan!

Tämän poskipunan ostin kauan kauan kauan aikaa sitten. Hieno rasia, jossa tuo sivellinkin oli tallessa ja suojassa on hajonnut mutta poskipunaa riittää edelleen. Väri on täydellisen pinkki ja sipaisulla saat riittoisan sävyn kasvoille. Huippu tuote!

Jos Lumenen CC-voide ei riitä peittämään väsymystä tai näppylöitä; aseenani on kuuluisa Make Up Storen Cover All Mix. Ostin tämän alelaarista joskus pari kesää sitten ja vieläkin tuotetta riittää. 

Jos etsitte luonnollista aurinkopuuteria niin suosittelen lämpimästi We Care Iconin Bronze Powderia. Ei kiillä eikä kimalla vaan antaa kasvoille luonnollisen hehkun. Viime kesän löytö enkä aio vaihtaa mihinkään!
 Anytimen kajaali on kestänyt mulla teiniajoilta asti. Näitä en ole edes nähnyt missään myynnissä. Nostalginen tuote, jolla saa kivan smokey eyes-lookin levittämällä. 

Uusin kajaali ns. tarkempaan työhön on Maybellinen Lasting Drama 24h. Voin kertoa suosituksena,  että kesti hyvin Santa Cruzin riehakkaan keikan. Loista tuote!

Lempihuulipunani. Violetti on luksustuote Yves Saint Laurentilta. Käytän tätä vain hienoissa juhlissa enkä jokapäiväisessä meikissä. Tämä on just sellainen väri mitä en laittaisi aamiaistarjilijana huuliin. Asiakkaat säikähtäisi! Ihanan pehmeä huulilla ja väri tarttuu huuliin kuin liima. 

Pinkki ihanuus on löyty Eckerö Linen tax free shopista. Lórealin Caresse-huulipunassa on huulirasva-ja puna samassa. Huippu tuote arkimeikkiin!

Tässä kaikki mun täsmätuottteet. 
Palaillaan, Petra


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti