tiistai 22. syyskuuta 2015

The Perfect Poncho

Tapasimme mun ponchon kanssa viime joulukuussa Naisten Messuilla. Sovittelin ja ihastelin varmaan 100 kertaa. Luojan kiitos, olin tajunnut ottaa äidin mukaan messuille. Äitini osti mulle tämän ihanan ponchon joululahjaksi. 

Jouluaattona olin jo ehtinyt -kummallista- unohtaa koko ponchon. Ilmeeni avatessa isoa ja muhkeaa pakettia oli varmasti näkemisen arvoinen. Voi sitä iloa ja riemua!

Täydellinen ponchoni on SARAVILA-merkkinen. 100% villaa ja Suomen Sysmässä valmistettu käsityönä. Värinä täyteläinen burgundy. Ihanan lämmin muttei kuitenkaan ahdistavan kuuma syksyn säitä ajatellen. 

Täydellinen ponchosää oli tänään. Huomasimme ystävättäriemme kanssa, että kaikilla kolmella on kalenterissa aukko vaikkapa lounaalle. Löysimme itsemme lempiravintolastamme Teatterista. 
Salaatit, kahvia ja hyvä seura. Vaikka on kuinka kiireinen ja raskas työviikko niin ystävien näkemisestä saa aina lisäenergiaa. 

Kaikista paras koko tässä lounashetkessä oli se kun huutonauroimme Esplanadin puistossa kun ystäväni ottivat musta asukuvat. "Sulla on silmät kii!" "Oho, nyt se meni mustaksi!" 
Uskomatonta miten puhelimella saa näinkin ihania kuvia. Ilman ammattivalokuvaajaa vieläpä.


Poncho SARAVILA 
Bootsit Dinsko
Laukku Seppälä
Leggins Marks&Spencer
Kauluspaita pnchon alla Seven Seas

Kuvat. M.Mustola Kuvausassistentti: M.Ruuska
Kiitos tytöt avusta!


Palaillaan,  Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti